Ulpe:Beginnersgids

Van Kweenipedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo. Hoe je hier gekomen bent is een raadsel, maar blijkbaar heb je al wat gelezen uit deze collectie van desinformatie waar ook geen bal van klopt (eigenschappen die overigens voor het hele intraweb gelden), en heb je ontdekt: Dit heb ik altijd al willen doen: idiote onzin uitkramen en alles wat ik zie of weet belachelijk maken! Bedenk dan wel, dat onwillekeurige onzin zonder logisch verband met willekeurige elementen niet grappig is maar vervelend en onleesbaar. Het is ook niet de bedoeling om dingen belachelijk te maken, in de zin van uitlachen, maar om er om te kunnen lachen.

Welnu:

Dan is hier speciaal voor jou de nutteloze essentiële gids voor het worden van een niet-verbannen waardevolle en zwaar gefrustreerde gelukkige gebruiker van deze belachelijke prachtige gemeenschap.

En wees niet bang: we houden het voor dit moment lekker luchtig.

Volgende pagina...

Andere belangrijke pagina's[bewerken]

  • Oncyclopedia:Beleid: beleid over hoe wij hier met elkaar en met andere idioten omgaan. Zal te allen tijde opgevolgd worden, behalve als een admin een pestbui heeft, zoals in de nacht van 16 op 17 januari 2008, toen een volkomen geflipte beheerder de zestien meest actieve gebruikers permanent uitschakelde en het aantal artikelen decimeerde. Achteraf gezien ruimde het wel lekker op, maar de schadeclaims kostten Oncyclopedia bijna de kop.